Bli scout

Bli scout

Vill du veta mer om verksamheten eller vad det innebär att vara scout eller scoutledare, kontakta mer än gärna Kerstin Ejderby-Larsson tel 08-758 52 70

Om du som förälder ställer upp som ledare under ett läsår, får ditt barn förtur i kön. Du blir då ledare i ett gäng som har erfarenhet av scouting.

Du kommer att få en bekräftelse på intresseanmälan till angiven e-postadress. Får du ingen bekräftelse så maila medlemsregistrerare patrik.hellgren@danderydssjoscoutkar.se så undersöker vi det.

Det är ditt ansvar att hålla e-postadressen aktuell. Om du ändrar adress måste du logga in på Scouternas medlemsregister Scoutnet och uppdatera dina uppgifter.

Loggar in gör du på www.scoutnet.se. Användarnamnet är den e-postadress eller det personnummer som du angav vid anmälan. Första gången klickar du på "Glömt lösenord" för att få ett skickat till dig.

Du blir sedan kontaktad inför den hösttermin barnet börjar andra klass i skolan. Om barnet börjar skolan ett år tidigare eller senare än födelseåret så meddela även det. Vi följer skolår, inte födelseår, man får börja det år man börjar andra klass i skolan. Ansökningar för högre åldersgrupper kontaktas i mån av plats, normalt i samband med terminsstart.

{Hemsida2}