Bli scout

Bli scout

Vill du veta mer om verksamheten eller vad det innebär att vara scout eller scoutledare, kontakta mer än gärna Kerstin Ejderby-Larsson tel 08-758 52 70

Om du som förälder ställer upp som ledare under ett läsår, får ditt barn förtur i kön. Du blir då ledare i ett gäng som har erfarenhet av scouting.

Du kommer att få en bekräftelse på intresseanmälan till angiven e-postadress. Får du ingen bekräftelse så maila kassor@danderydssjoscoutkar.se så undersöker vi det.

Det är ditt ansvar att hålla e-postadressen aktuell. Om du ändrar adress måste du logga in på Scouternas medlemsregister Scoutnet och uppdatera dina uppgifter.

Loggar in gör du på www.scoutnet.se. Användarnamnet är den e-postadress du angav vid anmälan. Första gången klickar du på "Glömt lösenord" för att få ett skickat till dig.

Du blir sedan kontaktad inför den hösttermin barnet börjar andra klass i skolan. Om barnet börjar skolan ett år tidigare eller senare än födelseåret så meddela även det. Vi följer skolår, inte födelseår, man får börja det år man börjar andra klass i skolan.

{Hemsida2}